personvernerklæring og salgsbetingelser

Vår nettstedsadresse er: https://motellsvinesundparken.no

GENERELT

Du og motellet er enige i betingelsene for leie av hotellrom. Navnet på selskapet som driver motellet er Øst Innkvartering AS (i det følgende kalt “motellet”) og som du inngår avtale med, fremgår av booking-bekreftelsen Med mindre det er gjort egne avtaler, skal følgende regler gjelde. Egne regler gjelder for konferanser og gruppereservasjoner.

BOOKING OG BEKREFTELSE

En booking er bindende idet den er bekreftet og du har mottatt en bookingbekreftelse. Dette kan gis muntlig, skriftlig eller via bookingsystemet. Når du reserverer, må du oppgi ditt navn, adresse, e-postadresse, ankomst og avreise og betalingsmetode. Det er viktig at du oppgir e-postadressen, slik at du kan motta bekreftelse på reservasjonen fra oss.  For å booke et rom på Tune hotell, må du være minst 18 år. Hvis du booker et rom for en mindreårig er du ansvarlig uansett om du skal oppholde deg der sammen med den mindreårige eller ikke.

ANKOMST OG AVREISE

Tidspunkt for ankomst og avreise varierer avhengig av bookingen og prisen du fikk oppgitt.

KANSELLERING OG MANGLENDE OPPMØTE

Regler for kansellering varierer avhengig av prisen du fikk oppgitt da du booket. Med mindre annet er avtalt på tidspunktet for bookingen, eller prisen du har valgt har andre regler, kan bookingen kanselleres kostnadsfritt frem til kl. 18:00 én (1) dag før ankomstdagen. Dersom du ikke møter opp og ikke har kansellert på forhånd, eller du kansellerer etter kl. 18:00 på ankomstdagen, vil du belastes for én natt. Dersom motellet har pådratt seg kostnader på grunn av din booking, må du også dekke disse.

TIDLIG ANKOMST OG ÅPNE OPPHOLD

Dersom du har booket for en spesifikk periode, men forlater motellet tidligere, kan dette resultere i endring av pris. Kontakt hotellet for å gi beskjed om din avreise. Dersom du bor på motellet i et uavklart tidsrom og utvider ditt opphold med én natt om gangen, bør du varsle motellet om din avreise før kl. 18:00 dagen før. Ellers vil du bli belastet for én ekstra natt. Hvis motellet ikke lenger kan holde rommet tilgjengelig for deg, skal du underrettes om dette før kl. 18:00 dagen før avreise er påkrevet.

MOTELLETS FORPLIKTELSER OG DINE KRAV

Dersom motellet ikke kan gi deg et rom som avtalt, skal du, uten ekstra kostnad, tilbys et tilsvarende eller bedre rom på motellet eller på et annet motell med tilsvarende standard. Spesifiser dine ønsker når du booker for å være sikker på at motellet er godt nok forberedt. Vårt motell har røykfrie rom. Dersom en gjest bryter røykeforbudet, kan motellet kreve gjesten for påfølgende kostnader. Ønsker du å ha med kjæledyr, vennligst opplys om dette når du booker.  

BETALING

Normalt må motellregningen betales når den mottas, som oftest når du ankommer motellet. Vårt motell aksepterer de vanligste kredittkortene og betalingskortene. Motellet er imidlertid ikke forpliktet til å akseptere andre kredittkort eller betalingskort, sjekker, verdikuponger eller fremmed valuta med mindre dette er avklart med motellet på forhånd.

DIN EGEN SIKKERHET

Vær alltid oppmerksom på hvor nødutganger, alarmknapper og brannslokkingsutstyr befinner seg. Sjekk informasjonen på innsiden av din motellromdør.

KOMMENTARER

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

MEDIA

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

KONTAKTSKJEMAER

Ingen data lagres i skjema når dette fylles ut og sendes inn via vår hjemmeside.

INFORMASJONSKAPSLER

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

INNEBYGD INNHOLD FRA ANDRE NETTSTEDER

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

ANALYSE

Ved hjelp av Google Analytics (GA) samler Google inn opplysninger fra hvert besøk gjort på vår nettside. Dette slik at vi ser og kan analysere antall besøk på siden og hvordan sidene blir brukt.

Google samler inn blant annet informasjon om hvilken nettleser du bruker, hvilken mobil du bruker og hvor du befinner deg i Norge. Men Google samler ikke inn personlige opplysninger i den grad at man kan spore hvem du er.

Du kan se Google Analytics sin egen GDPR side her.

Vi bruker informasjonskapsler for remarketing og visning i Google sitt displaynettverk. Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics, kan du gå til Google Analytics-bortkoblingssiden. Les mer om dette her.

IP adresser. Denne informasjonen blir kun brukt til å vise hvor den besøkende er lokalisert grovt sett, IP-adressen er ikke synlig for oss med tilgang til data i Google Analytics.

HVEM VI DELER DINE OPPLYSNINGER MED

Dine opplysninger blir aldri delt med andre enn det som er gitt av samtykke av deg som vår kunde.

HVOR LENGE VI OPPBEVARER OPPLYSNINGER OM DEG 

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

RETTIGHETENE DINE NÅR DET GJELDER OPPLYSNINGER VI HAR OM DEG

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

HVIR VI SENDER OPPLYSNINGER OM DEG 

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

KONTAKTINFORMASJON

Epost: post@motellsvinesundparken.no

TILLEGSINFORMASJON

Opplysningskrav fra bransjelovgivning
Tilsynsmyndighet

E-post: postkasse@datatilsynet.no

Telefon: +47 22 39 69 00